Thello Parijs - Venetië

Autoslaaptrein

 

Düsseldorf – Verona

Thello Parijs - Venetië

Autoslaaptrein 

 

Düsseldorf – Verona

 

LET OP!

Deze autoslaaptrein rijdt helaas niet meer in het seizoen 2018. Je kan wel nog met de autoslaaptrein naar Innsbruck

Algemeen: een slimme trein-auto combi 

De autoslaaptrein van Düsseldorf naar Verona (Noord-Italië) is een product van de Treinreiswinkel. De trein rijdt van 19 mei t/m 30 september 2017 iedere vrijdagavond heen en iedere zaterdagavond terug. Het meenemen van je eigen auto op de trein is een interessante optie. Je gaat heerlijk op reis met de trein, maar hebt op je bestemming wel je eigen auto direct beschikbaar. Het scheelt je veel kilometers achter het stuur en het is zeer tijdsefficiënt, want je slaapt ’s nachts en kan de volgende ochtend uitgeslapen aan je vakantie beginnen. Ook je motorfiets of fiets kan op de trein, maar je kan de trein ook gewoon zonder voertuig gebruikenOp deze pagina vind je alles over de trein (route, samenstelling, dienstregeling en comfort).  

Route: langs de Rijn en door de Alpen

Aangezien de autoslaaptrein al om 18:36 uit Düsseldorf vertrekt, rijdt de trein door het prachtige Rijndal als het nog licht is. Dat lijkt een zeer geschikt moment om te dineren in het restauratierijtuig. Als je ’s ochtends wakker wordt, heb je het mooiste deel van de Alpen wellicht al achter de rug. Het aardige is dat het op de terugreis net andersom is. De trein vertrekt dan om 16:15 uur uit Verona en dat biedt de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje van de prachtige uitzichten richting de Brennerpas en in Tirol te genieten (en gelukkig ook nog zonder vlam in de pijp).

De autoslaaptrein stopt onderweg nergens, waardoor je ongestoord kunt genieten van je reis. Jammer natuurlijk dat de autoslaaptrein niet meer direct vanuit Nederland rijdt. Dat heeft te maken met de hoge tarieven die door ProRail worden gerekend voor het gebruik van de railinfrastructuur. Gelukkig is Düsseldorf maar twee uur rijden vanaf Utrecht. Of één uur en drie kwartier met de ICE, voor als je zonder auto reist.     

Treinsamenstelling: er rijdt een restaurant mee!

De autoslaaptrein rijdt met zowel luxe slaaprijtuigen als voordeliger ligrijtuigen (couchettes). Maar het meest bijzonder is eigenlijk het restaurantrijtuig. Dat zie je op veel reguliere nachttreinen niet meer en het biedt de mogelijkheid om nog meer van je reis te genieten. Wat is er mooier dan lekker te eten, terwijl het lqndschap aan je voorbij trekt. 

Comfort en service

Slaapplaats

Op deze manier wordt de reis echt luxe! Je ligt in een echt goed bed en er is een wastafeltje en kastje in de coupé. Inclusief beddengoed, toiletartikelen en een flesje water. ’s Ochtends krijg je een ontbijt geserveerd, inclusief koffie of thee. Overdag worden de bedden omgebouwd naar drie comfortabele stoelen. Aan het eind van de gang bevinden zich de toiletten. De wagons zijn airconditioned. 

Slaapplaats autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Slaapplaats autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

De bezetting is maximaal drie personen per coupé. Je deelt de coupé niet met vreemden en kan alleen de hele coupé als privécoupé boeken. In elke wagon is een nederlandstalige steward aanwezig, die hapjes en drankjes verkoopt en natuurlijk kan helpen bij vragen of verzoeken. 

Slaapplaats autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Slaapplaats autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Slaapcoupé autoslaaptrein, omgebouwd naar zitplaatsen ©Treinreiswinkel

Slaapcoupé autoslaaptrein, omgebouwd naar zitplaatsen ©Treinreiswinkel

Slaaprijtuig van de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Slaaprijtuig autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Indeling slaaprijtuig

Indeling slaaprijtuig

Couchette

Voordelig reizen én lekker slapen. Een comfortable slaapbank, inclusief beddengoed en een flesje water. ’s Ochtends krijg je een ontbijt geserveerd, inclusief koffie of thee. De bezetting is in deze trein vijf personen/bedden per coupé. Aan het eind van de gang bevinden zich de toiletten en wasruimtes. Je deelt de coupé met andere reizigers, behalve als je alle plaatsen boekt.

Ligplaatsen in de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Ligplaatsen in het couchetterijtuig van de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Het couchetterijtuig van de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Het couchetterijtuig van de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Ligplaatsen autoslaaptrein, omgebouwd naar zitplaatsen ©Treinreiswinkel

Ligplaatsen in het couchetterijtuig van de autoslaaptrein, omgebouwd naar zitplaatsen ©Treinreiswinkel

Het ontbijt in de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Het ontbijt in de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Indeling couchetterijtuig

Indeling couchetterijtuig

Couchetterijtuig van de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Couchetterijtuig autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Restaurant

Heerlijk om ’s avonds te dineren terwijl de trein je naar je vakantiebestemming rijdt. Het aardige is dat je op de heenweg dineert als de trein door het prachtige Rijndal slingert. En op de terugweg rij je net door de Dolomieten. Mooie uitzichten dus!    

Restaurant van de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Restaurant autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

In het restaurant worden versbereide maaltijden geserveerd. Er is keuze uit een driegangen menu  vis, vlees of vegetarisch.
Volwassenen betalen € 35 per persoon en er is voor €19 een kindermenu verkrijgbaar. Er worden twee zittingen aangeboden, om 18:30 uur en 20:30 uur. 

Restaurant van de autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Restaurant autoslaaptrein ©Treinreiswinkel

Auto/motor/fiets wagons

Met de auto, motor of fiets kan je in Düsseldorf inchecken van 15:00 tot 17:15. Je moet aan de achterzijde van het hauptbahnhof zijn (zie adres hiernaast). Voor de terugweg kan je in Verona inchecken van 13:15 tot 15:15 uur. Je moet in Verona aan de voorkant van het Porta Nuova station (hoofdstation) aan de rechterkant zijn (zie adres hiernaast). De voertuigen worden op de trein gereden, je stapt zelf via het perron in de nachttrein en de autowagons worden achteraan gekoppeld. 

De oprit voor de voertuigen in Verona ©Treinreiswinkel

De oprit voertuigen in Verona ©Treinreiswinkel

Rangeren autowagons in Düsseldorf ©Treinreiswinkel

Rangeren autowagons in Düsseldorf ©Treinreiswinkel

Het fietsenrek op de autowagons ©Treinreiswinkel

Het fietsenrek op de autowagons ©Treinreiswinkel

Meer reisdetails en informatie over kosten en tickets 

Düsseldorf – Verona

  vertrek

18:30

aankomst

08:30

overstappen

ligplaats v.a.

€686 (gezin+auto)

nachttrein

Autoslaaptrein Verona

let op Alleen op vrijdagen juni – september
details en reistips

Naar bestemmingen in het noorden en midden van Italië kan je reizen door vanuit Düsseldorf de autoslaaptrein van de Treinreiswinkel naar Verona te nemen. Deze trein rijdt elke vrijdagavond van 1 juni t/m 28 september. 

Het meenemen van je eigen auto op de trein is een interessante optie. Je gaat heerlijk op reis met de trein, maar hebt op je bestemming wel je eigen auto direct beschikbaar. Het scheelt je veel kilometers achter het stuur en het is zeer tijdsefficiënt, want je slaapt ’s nachts en kan de volgende ochtend uitgeslapen aan je vakantie beginnen. Ook je motorfiets of fiets kan op de trein, maar je kan de trein ook gewoon zonder voertuig gebruiken.

Met de auto, motor of fiets kan je in Düsseldorf inchecken van 15:00 tot 17:15. Je moet aan de achterzijde van het hauptbahnhof zijn:

Schlägelstraße
40227 Düsseldorf
GPS: 51.22103, 6.79732
Bekijk via Google Maps

Dan heb je in Düsseldorf rustig de tijd om wat te eten en te drinken. Overigens kan dat ook in de autoslaaptrein, want er is een restauratiewagon!

Autoslaaptrein naar Verona
Düsseldorf Hbf 18:30
Verona Porta Nuova 8:30

Tegen betaling van €24 kan je in deze trein je fiets meenemen. 

Andere handige autoslaaptreinen:

Een andere handige autoslaaptrein is de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Düsseldorf naar Innsbruck. Met deze trein kan je relatief voordelig (vanaf €29 enkele reis) de auto meenemen naar Innsbruck. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbruckpagina van Noord West Express.

De Treinreiswinkel is gestopt met de autoslaaptrein naar Livorno in Italië.

kosten en tickets

De reis met de autoslaaptrein naar Verona boek je via de TreinreiswinkelVroeg boeken is in ieder geval belangrijk!

In de onderstaande tabel zijn de kosten per persoon, enkele reis, inclusief de reservering gegeven. De administratiekosten van het boeken bij de Treinreiswinkel zijn €9,50 pp, met een maximum van €19 per boeking.

De kosten voor het seizoen 2018 zijn nog niet bekend, maar hieronder zijn de prijzen voor 2017 opgenomen. 

Comfort Per persoon Per plaats, bij hele coupé
Ligplaats   5-persoons coupé van €99 tot €153 van €64 tot €121
Slaapplaats 3-persoons coupé van €113 tot €208

Meer informatie over de service in de verschillende coupés en comfortklassen in de autoslaaptrein naar Verona, vind je op de pagina over de Autoslaaptrein Verona

Tip: als je de coupé in de nachttrein niet met vreemden wil delen, boek dan de extra plaatsen vol voor het voordelige kindertarief. Overigens reizen mannen en vrouwen in de ligrijtuigen door elkaar. Je kan ook de hele coupé voor jezelf boeken. Bij de slaapplaatsen is dat zelfs de enige optie. 

Kinderen van 5 tot en met 14 jaar betalen slechts €40 voor een ligplaats / couchette. Voor de slaapplaatsen geldt er geen kinderkorting. Voor kleine kinderen tot en met 5 jaar, die geen eigen slaapplek nodig hebben, hoef je geen kaartje te kopen. Ze kunnen bij jou in bed of in een (klein!) babybedje op de grond.

De kosten voor het meenemen van voertuigen zijn als volgt:

Voertuigen Per stuk
Auto van €293 tot €363
Motor van €243 tot €293
Fiets €24

De tarieven verschillen per weekend.

TIP: 

Een andere handige autoslaaptrein is de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Düsseldorf naar Innsbruck. Met deze trein kan je relatief voordelig (vanaf €29 enkele reis) de auto meenemen naar Innsbruck. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbruckpagina van Noord West Express.

 

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de hierboven genoemde tarieven en andere informatie.

Verona – Düsseldorf 

  vertrek

16:30

aankomst

07:00

overstappen

ligplaats v.a.

€686 (gezin+auto)

nachttrein

Autoslaaptrein Verona

let op Alleen op zaterdagen juni – september
details en reistips

Vanuit het noorden en midden van Italië kan je met de autoslaaptrein van de Treinreiswinkel naar Düsseldorf. Deze trein rijdt elke zaterdagavond van 2 juni t/m 29 september. 

Het meenemen van je eigen auto op de trein is een interessante optie. Je gaat heerlijk op reis met de trein, maar hebt op je bestemming wel je eigen auto direct beschikbaar. Het scheelt je veel kilometers achter het stuur en het is zeer tijdsefficiënt, want je slaapt ’s nachts en kan de volgende ochtend uitgeslapen aan je vakantie beginnen. Ook je motorfiets of fiets kan op de trein, maar je kan de trein ook gewoon zonder voertuig gebruiken.

Met de auto, motor of fiets kan je in Verona inchecken van 13:20 tot 15:20. Je moet aan de voorkant van het Porta Nuova station (hoofdstation) aan de rechterkant zijn:

Verona Porta Nuova
Piazza 25 Aprile, 37900
GPS: 45.429433, 10.98066
Bekijk via Google Maps

Je hebt in Verona dan de tijd om wat te eten en te drinken. Overigens kan dat ook in de autoslaaptrein, want er is een restauratiewagon!

Autoslaaptrein naar Verona
Verona Porta Nuova 16:30
Düsseldorf Hbf 7:00

Tegen betaling van €24 kan je in deze trein je fiets meenemen. 

Andere handige autoslaaptreinen:

Een andere handige autoslaaptrein is de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Innsbruck naar Düsseldorf. Met deze trein kan je relatief voordelig (vanaf €99 enkele reis) de auto meenemen. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbruckpagina van Noord West Express.

De Treinreiswinkel is gestopt met de autoslaaptrein naar Livorno in Italië.

kosten en tickets

De reis met de autoslaaptrein vanuit Verona boek je via de TreinreiswinkelVroeg boeken is in ieder geval belangrijk!

In de onderstaande tabel zijn de kosten per persoon, enkele reis, inclusief de reservering gegeven. De administratiekosten van het boeken bij de Treinreiswinkel zijn €9,50 pp, met een maximum van €19 per boeking.

De kosten voor het seizoen 2018 zijn nog niet bekend, maar hieronder zijn de prijzen voor 2017 opgenomen. 

Comfort Per persoon Per plaats, bij hele coupé
Ligplaats   5-persoons coupé van €99 tot €153 van €64 tot €121
Slaapplaats 3-persoons coupé van €113 tot €208

Meer informatie over de service in de verschillende coupés en comfortklassen in de autoslaaptrein naar Verona, vind je op de pagina over de Autoslaaptrein Verona. 

Tip: als je de coupé in de nachttrein niet met vreemden wil delen, boek dan de extra plaatsen vol voor het voordelige kindertarief. Overigens reizen mannen en vrouwen in de ligrijtuigen door elkaar. Je kan ook de hele coupé voor jezelf boeken. Bij de slaapplaatsen is dat zelfs de enige optie. 

Kinderen van 5 tot en met 14 jaar betalen slechts €40 voor een ligplaats / couchette. Voor de slaapplaatsen geldt er geen kinderkorting. Voor kleine kinderen tot en met 5 jaar, die geen eigen slaapplek nodig hebben, hoef je geen kaartje te kopen. Ze kunnen bij jou in bed of in een (klein!) babybedje op de grond.

De kosten voor het meenemen van voertuigen zijn als volgt:

Voertuigen Per stuk
Auto van €293 tot €363
Motor van €243 tot €293
Fiets €24

De tarieven verschillen per weekend.

TIP: 

Een andere handige autoslaaptrein is de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Innsbruck naar Düsseldorf. Met deze trein kan je relatief voordelig (vanaf €29 enkele reis) de auto meenemen naar Innsbruck. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbuckpagina van Noord West Express.

 

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de hierboven genoemde tarieven en andere informatie.

Düsseldorf – Verona

  vertrek

18:30

aankomst

08:30

overstappen
ligplaats v.a.

€686 (gezin +auto)

nachttrein
Auto slaaptrein Verona
let op
Alleen op vrijdagen juni – september
details en reistips

Naar het noorden en midden van Italië kan je ook reizen door vanuit Düsseldorf de autoslaaptrein van de Treinreiswinkel naar Verona te nemen. Deze trein rijdt elke vrijdagavond van 1 juni t/m 28 september. 

Het meenemen van je eigen auto op de trein is een interessante optie. Je gaat heerlijk op reis met de trein, maar hebt op je bestemming wel je eigen auto direct beschikbaar. Het scheelt je veel kilometers achter het stuur en het is zeer tijdsefficiënt, want je slaapt ’s nachts en kan de volgende ochtend uitgeslapen aan je vakantie beginnen. Ook je motorfiets of fiets kan op de trein, maar je kan de trein ook gewoon zonder voertuig gebruiken.

Met de auto, motor of fiets kan je in Düsseldorf inchecken van 15:00 tot 17:15. Je moet aan de achterzijde van het hauptbahnhof zijn:

Schlägelstraße
40227 Düsseldorf
GPS: 51.22103, 6.79732
Bekijk via Google Maps

Dan heb je in Düsseldorf rustig de tijd om wat te eten en te drinken. Overigens kan dat ook in de autoslaaptrein, want er is een restauratiewagon!

Auto slaaptrein naar Verona
Düsseldorf Hbf 18:36
Verona Porta Nuova 8:20

Tegen betaling van €24 kan je in deze trein je fiets meenemen. 

Andere handige autoslaaptreinen:

Een andere handige autoslaaptrein is de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Düsseldorf naar Innsbruck. Met deze trein kan je relatief voordelig (vanaf €99 enkele reis) de auto meenemen naar Innsbruck. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbruckpagina van Noord West Express.

De Treinreiswinkel is gestopt met de autoslaaptrein naar Livorno in Italië.

kosten en tickets

De reis met de autoslaaptrein naar Verona boek je via de TreinreiswinkelVroeg boeken is in ieder geval belangrijk!

In de onderstaande tabel zijn de kosten per persoon, enkele reis, inclusief de reservering gegeven. De administratiekosten van het boeken bij de Treinreiswinkel zijn €9,50 pp, met een maximum van €19 per boeking.

De kosten voor het seizoen 2018 zijn nog niet bekend, maar hieronder zijn de prijzen voor 2017 opgenomen. 

Comfort Per persoon
Ligplaats   5-persoons coupé van €99 tot €153

Comfort Per plaats, bij hele coupé
Ligplaats   5-persoons coupé van €64 tot €121
Slaapplaats 3-persoons coupé

van €113 tot €208

Meer informatie over de service in de verschillende coupés en comfortklassen in de autoslaaptrein naar Verona, vind je op de pagina over de Autoslaaptrein Verona

Tip: als je de coupé in de nachttrein niet met vreemden wil delen, boek dan de extra plaatsen vol voor het voordelige kindertarief. Overigens reizen mannen en vrouwen in de ligrijtuigen door elkaar. Je kan ook de hele coupé voor jezelf boeken. Bij de slaapplaatsen is dat zelfs de enige optie. 

Kinderen van 5 tot en met 14 jaar betalen slechts €40 voor een ligplaats / couchette. Voor de slaapplaatsen geldt er geen kinderkorting. Voor kleine kinderen tot en met 5 jaar, die geen eigen slaapplek nodig hebben, hoef je geen kaartje te kopen. Ze kunnen bij jou in bed of in een (klein!) babybedje op de grond.

De kosten voor het meenemen van voertuigen zijn als volgt:

Voertuigen Per stuk
Auto van €293 tot €363
Motor van €243 tot €293
Fiets €24

De tarieven verschillen per weekend.

TIP: 

Een andere handige autoslaaptrein is de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Düsseldorf naar Innsbruck. Met deze trein kan je relatief voordelig (vanaf €29 enkele reis) de auto meenemen naar Innsbruck. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbruckpagina van Noord West Express.

 

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de hierboven genoemde tarieven en andere informatie.

Verona – Düsseldorf

vertrek

16:30

aankomst

07:00

overstappen
ligplaats v.a.

€686 (gezin +auto)

nachttrein
Auto slaaptrein Verona
let op
Alleen op zaterdag juni – september
details en reistips

Vanuit het noorden en midden van Italië kan je met de autoslaaptrein van de Treinreiswinkel naar Düsseldorf. Deze trein rijdt elke zaterdagavond van 2 juni t/m 29 september. 

Het meenemen van je eigen auto op de trein is een interessante optie. Je gaat heerlijk op reis met de trein, maar hebt op je bestemming wel je eigen auto direct beschikbaar. Het scheelt je veel kilometers achter het stuur en het is zeer tijdsefficiënt, want je slaapt ’s nachts en kan de volgende ochtend uitgeslapen aan je vakantie beginnen. Ook je motorfiets of fiets kan op de trein, maar je kan de trein ook gewoon zonder voertuig gebruiken.

Met de auto, motor of fiets kan je in Verona inchecken van 13:20 tot 15:20. Je moet aan de voorkant van het Porta Nuova station (hoofdstation) aan de rechterkant zijn:

Verona Porta Nuova
Piazza 25 Aprile, 37900
GPS: 45.429433, 10.98066
Bekijk via Google Maps

Je hebt in Verona dan de tijd om wat te eten en te drinken. Overigens kan dat ook in de autoslaaptrein, want er is een restauratiewagon!

Auto slaaptrein naar Verona
Verona Porta Nuova 16:30
Düsseldorf Hbf 7:00

Tegen betaling van €24 kan je in deze trein je fiets meenemen. 

kosten en tickets

De reis met de autoslaaptrein vanuit Verona boek je via de TreinreiswinkelVroeg boeken is in ieder geval belangrijk!

In de onderstaande tabel zijn de kosten per persoon, enkele reis, inclusief de reservering gegeven. De administratiekosten van het boeken bij de Treinreiswinkel zijn €9,50 pp, met een maximum van €19 per boeking.

De kosten voor het seizoen 2018 zijn nog niet bekend, maar hieronder zijn de prijzen voor 2017 opgenomen. 

Comfort Per persoon
Ligplaats   5-persoons coupé van €99 tot €153

Comfort Per plaats, bij hele coupé
Ligplaats   5-persoons coupé van €64 tot €121
Slaapplaats 3-persoons coupé van €113 tot €208

Meer informatie over de service in de verschillende coupés en comfortklassen in de autoslaaptrein naar Verona, vind je op de pagina over de Autoslaaptrein Verona. 

Tip: als je de coupé in de nachttrein niet met vreemden wil delen, boek dan de extra plaatsen vol voor het voordelige kindertarief. Overigens reizen mannen en vrouwen in de ligrijtuigen door elkaar. Je kan ook de hele coupé voor jezelf boeken. Bij de slaapplaatsen is dat zelfs de enige optie. 

Kinderen van 5 tot en met 14 jaar betalen slechts €40 voor een ligplaats / couchette. Voor de slaapplaatsen geldt er geen kinderkorting. Voor kleine kinderen tot en met 5 jaar, die geen eigen slaapplek nodig hebben, hoef je geen kaartje te kopen. Ze kunnen bij jou in bed of in een (klein!) babybedje op de grond.

De kosten voor het meenemen van voertuigen zijn als volgt:

Voertuigen Per stuk
Auto van €293 tot €363
Motor van €243 tot €293
Fiets €24

De tarieven verschillen per weekend.

TIP: 

Een andere handige autoslaaptrein is de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Innsbruck naar Düsseldorf. Met deze trein kan je relatief voordelig (vanaf €29 enkele reis) de auto meenemen naar Innsbruck. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbuckpagina van Noord West Express.

 

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de hierboven genoemde tarieven en andere informatie.

   

Tijden

Heenreis

 Düsseldorf Hbf

18:36

Verona Porta Nuova

8:20

Terugreis

Verona Porta Nuova

16:15

Düsseldorf Hbf

7:00

Dagen

Autoslaaptrein Düsseldorf - Verona rijdt heen op vrijdag
Autoslaaptrein Düsseldorf - Verona rijdt van half mei tot eind september
Route
Route autoslaaptrein Düsseldorf - Verona ©Noord West Express
Foto’s
De autoslaaptrein naar Verona ©Treinreiswinkel

De autoslaaptrein naar Verona ©Treinreiswinkel

De autoslaaptrein naar Verona ©Treinreiswinkel
De autoslaaptrein naar Verona ©Treinreiswinkel
Aankomst van de autoslaaptrein in Verona ©Treinreiswinkel
Aankomst autoslaaptrein in Verona ©Treinreiswinkel

Meer handige auto slaap treinen

Meer handige autoslaaptreinen

Livorno: de Treinreiswinkel rijdt ook een autoslaaptrein naar Livorno in Italië. Deze vertrekt ook uit Düsseldorf. Hij rijdtt alleen van 5 juli t/m 31 augustus, heen op woensdagavond en terug op donderdagavond. Meer informatie vind je op de pagina over de autoslaaptrein naar Livorno. 

Innsbruck: met de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Düsseldorf, kan je relatief voordelig (vanaf €99 enkele reis) de auto meenemen naar Innsbruck. Alles over kosten en tickets boeken, op de Innsbruckpagina van Noord West Express.

Wenen: met de Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB vanuit Düsseldorf, kan je relatief voordelig  (vanaf €99 enkele reis) de auto meenemen naar Wenen. Alles over kosten en tickets boeken, op de Wenenpagina van Noord West Express 

Meer info

Alle relevante informatie over kosten en het boeken van tickets, vind je op de Venetiëpagina van Noord West Express.  

Meer gedetailleerde informatie over de autoslaaptrein van Düsseldorf naar Verona, vind je op de website van de Treinreiswinkel. Daar kan je nagaan wat er nog beschikbaar is en direct boeken.

Adres Terminal Düsseldorf:
Schlägelstraße
40227 Düsseldorf
GPS: 51.22103, 6.79732
Bekijk via Google Maps

Adres Terminal Verona:
Verona Porta Nuova
Piazza 25 Aprile, 37900
GPS: 45.429433, 10.98066
Bekijk via Google Maps

Video
Logo Noord West Express - alles over reizen met de nachttrein vanuit Nederland

Alles over reizen met de nachttrein vanuit Nederland

Volgen op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten